Schitterende samenwerking

In opdracht van Van der Leij Bouwgroep hebben we in oktober 2022 een start gemaakt met de werkzaamheden van het appartementencomplex in Hoofddorp. De samenwerking tussen Takkenkamp en Van der Leij Bouwgroep verloopt uitstekend en we weten wat we aan elkaar hebben. Hiermee bouwen we aan een goede relatie en bereiken we samen ons doel.

Nick Johnson, Takkenkamp: ”Als projectleider ben ik ECHT trots op het team en op het werk dat zij leveren op het gebied van gevelonderhoud en isolatie. Alleen kom je ver, maar samen kom je verder!”

Ruben Kamlag, Uitvoerder bij Van der Leij Bouwgroep: ”Takkenkamp en Van der Leij Bouwgroep werken al een tijdje samen. Zo zijn wij momenteel samen bezig met een renovatieproject in Hoofddorp in wijk Graan voor Visch. Takkenkamp heeft ons destijds in het voortraject goed geadviseerd en dit onderbouwd middels rapportages. Mede door deze rapportages hebben wij akkoord gekregen om 100% van geadviseerde gevelwerkzaamheden uit te mogen voeren voor onze opdrachtgever. De uitvoering met Nick Johnson en zijn team verloopt perfect, daar zijn we erg tevreden over. Wat wij heel prettig vinden, is dat afspraak bij jullie afspraak is, geen vervelende verrassingen achteraf.”