Spouwmuurisolatie

Volgens een specifiek boorpatroon worden er gaten geboord in de buitengevel. Het isolatiemateriaal wordt met een slang in de spouwmuur geïnjecteerd. Als de hele muur gevuld is, worden de boorgaten weer vakkundig dichtgemaakt met een mortel op de juiste kleur. De isolatie zorgt voor een warmere binnenmuur en beperkte temperatuursverschillen. Daarnaast worden kieren en naden afgedicht waardoor tocht beperkt wordt.

Vloerisolatie

Via de kruipruimte gaan onze isolatie specialisten onder de vloer om er een isolerend materiaal tegen de onderkant van de vloer aan te brengen. Met een breed scala aan vloerisolatie producten is er altijd een passende isolatie oplossing. Zo wordt tocht, vocht en koude voeten tegen gegaan.

bodemisolatie

Bodemisolatie

Om een tochtige en vochtige kruipruimte te bestrijden, wordt een laag EPS parels of Drowa chips op de bodem van de kruipruimte aangebracht. Bodemisolatie is een goede oplossing wanneer de kruipruimte niet geschikt en/of toegankelijk is voor vloerisolatie.

Dakisolatie

Aan de binnenzijde van het dak wordt er isolatie aangebracht door onze specialisten. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van materialen als: Kingspan, Isovlas of Isobouw. Hierdoor wordt een onafgewerkte, donkere (berg)zolder omgebouwd tot een mooie verblijfsruimte waarbij het met plaatsen van een dakraam veel daglicht binnenkomt. Een echte duurzame meerwaarde!

Meer informatie over onze diensten?

Wij geven u graag advies op het gebied van isolatie en verduurzaming. Laat uw gegevens achter en wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.