Restauratie diensten

Restauratie diensten 2019-01-30T08:31:12+00:00
restauratie

Restauratie

Instandhouden van gebouwen of onderdelen daarvan, met kunstzinnige of cultuurhistorische waarde. Met behulp van vakmanschap, kennis van materialen en gereedschappen, worden gebouwen in een zodanige conditie gebracht dat de oorspronkelijke waarde zoveel mogelijk behouden wordt.

Lees verder
pand in amsterdam

Renovatie

Een goed onderhouden gevel zorgt voor een langere levensduur en voor waardebehoud of zelfs waardevermeerdering van uw gebouw. Goed, preventief onderhoud heeft ook een positief effect op de isolatiewaarde van uw pand.

Lees verder

Beton

Ondanks de bijzondere kwaliteit en bestendigheid van beton kunnen er altijd schades ontstaan door inwerking van verschillende factoren. Hierdoor is reparatie en bescherming noodzakelijk.

Lees verder
wit beeld van vrouw

Beeld & ornament

Monumentale gebouwen, parken en steden werden uitbundig gedecoreerd en royaal voorzien van beelden en ornamenten. De voorname huizen bevatten fraaie gevels, erkers, kroonlijsten en balkons. De eigenheid, identiteit en uitstraling van het monument! Reden om dit met zorg en passie te herstellen.

Lees verder
vuile gevel

Reiniging

Zeer specialistisch reinigen en/of ontstoren. Een juiste reiniging is gebaseerd op het losmaken van de vervuiling van de ondergrond, zonder ook maar iets van het oorspronkelijke gevelmateriaal weg te halen.

Lees verder
gebouw met keramische elementen

Keramiek

Veel gebouwen uit de vorige eeuw zijn voorzien van keramiek. Dit kan voorkomen in de vorm van tegels, maar ook ornamenten en specifieke details kunnen keramisch zijn. Het instandhouden hiervan behoort tot één van onze specialismen.

Lees verder

Steen & mortel advies

Restauratie, renovatie en nieuwbouw met steen en mortels vergt kennis van het gebouw, object, kunstwerk of interieur. Maar ook van de steen en mortelsoort, de eigenschappen, de regelgeving en de omgeving waarbinnen wordt gewerkt.
Het inventariseren van schadebeelden aan (historisch) metselwerk, analyse van vocht en zouten; de basis voor een restauratie- of instandhoudingsplan.

Lees verder

Meer informatie over onze diensten?

Wij geven u graag advies op maat over restauratie van uw woning of gebouw. Laat uw gegevens achter en wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Neem contact op