Samen maak en beleef je het succes!

Samen met onze opdrachtgevers, partners en leveranciers komen we tot de beste oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Iedereen met inbreng van zijn eigen talent en unieke kennis. Onze basis hiervoor? Een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. Zo haal je het beste uit en geef je echt inhoud aan een partnership.

Met onze partners en leveranciers bedienen we dagelijks een breed pallet aan opdrachtgevers:

Met de meeste van onze partners hebben we een langdurige samenwerking. Zo is bijvoorbeeld onze partnership met energieleverancier Vattenfall (voorheen Nuon) in 2017 weer voor twee jaar verlengd. Vattenfall zegt hierover:

“Als Vattenfall willen we ook graag een actieve bijdrage leveren om Nederland te verduurzamen, daarom investeren we ook veel in de wind en in de zon. Wij hebben ook uiteraard veel klanten in Nederland waar we goed naar hebben geluisterd en daar merken we dat verduurzamen een belangrijk onderwerp is, onder andere door energie te besparen. Om de juiste oplossingen aan onze klanten te bieden is de samenwerking met Takkenkamp zo belangrijk.”
– Jeroen van Loon, Vattenfall

Trots op onze samenwerkingen: