Groot onderhoud Rijnstate Ziekenhuis Arnhem

Opdrachtgever: Rijnstate Ziekenhuis 

De komende maanden werken we hard aan het groot onderhoud van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Na een kleine vertraging zijn we half Mei ’20 weer opgestart met de werkzaamheden. Tot eind jaren tachtig kende Arnhem drie ziekenhuizen en in mei 1995 opende het huidige ziekenhuis zijn deuren.

Logistiek hebben we met het aanvoeren van steigermateriaal naar de bouwplaats een verplichte route moeten volgen. Met de bedrijfsbussen kan er via de voorzijde naar de taxistandplaats worden gereden. Al heeft de toegang tot het terrein naar onze bouwplaats nog wel eens wat strubbelingen opgeleverd met de bewaking.

Gelukkig kunnen we op een plek waar zich veel mensen begeven goed ons werk uitvoeren en ondervinden we weinig last van de corona situatie. De enige uitzondering is dat er geen hakwerkzaamheden mogen plaatsvinden bij de afdeling tandheelkunde (hoe toepasselijk) tijdens de dagelijkse operaties ivm communicatie onderling. Het materieel dat ingezet wordt zijn de 70 en 45 meter vrachtwagen hoogwerkers, een Hinowa spinrups hoogwerker en binnenkort ook de zelf rijdende hybride knik-hoogwerker. De renovatie werkzaamheden zijn afgerond in november ’20.