Zet de juiste stappen naar 2050

Zet de juiste stappen naar 2050

Zet de juiste stappen naar 2023, 2030 en 2050

In de context van klimaatverandering, het Klimaatakkoord en de klimaatwet hebben vastgoedeigenaren moeite om te bepalen: Waar sta ik vandaag? Waar moet ik naartoe? En hoe kom ik daar? Verduurzaming is noodzakelijk om de klimaatverandering te bestrijden. De eindstreep is gemarkeerd, maar de weg ernaartoe onduidelijk. Welke (slimme) keuzes kan ik maken zodat mijn vastgoed voldoet aan de eisen van 2023, 2030 en 2050?

Vanuit de markt worden deze vragen traditioneel benaderd met een uitgebreid onderzoek. Dat kost tijd en na een halfjaar heb je antwoorden. Het grootste probleem van deze aanpak? We hebben geen halfjaar per gebouw, want we moeten 36.000 gebouwen voor 2023 transformeren en 7 jaar later zelfs 1,2 miljoen.

Meerwaarde in korte(re) doorlooptijd

Wat wij als Takkenkamp Groep voor u kunnen betekenen is de doorlooptijd op weg naar de juiste keuzes voor het verduurzamen van uw vastgoed (extreem) verkorten. Dankzij de methodiek van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) en het gebruik van slimme adviezen op basis van maatwerk, wordt het verduurzamen van uw vastgoed een gesloten proces, daar komt bij dat het ook schaalbaar is. Ons advies vertelt je precies waar je staat, welke maatregelen er getroffen worden, en wat er mee bereikt wordt.

Ingrepen moeten op zoveel mogelijk natuurlijke momenten gebeuren, daar wij een leidende gevelspecialist zijn, kunnen we hier samen met u een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen van uw vastgoed. Met daarin de route naar 2023, 2030 en 2050.

Verduurzamen als businesscase 

Steeds meer vastgoed eigenaren zien het belang van verduurzamen. Zij voelen de urgentie en zien de snelheid waarmee we 2050 naderen. Verduurzamen moet. Maar hoe?

Elke geïnvesteerde euro wordt vertaald naar subsidie, energiebesparing, CO2-besparing terugverdientijd en mogelijke financieringsvormen. Dankzij die concrete, werkelijke weergave én de garantie die je daarop krijgt, wordt verduurzamen een businesscase waarmee je de juiste beslissingen neemt op weg naar 2050.

Takkenkamp Groep een betrouwbare partner extern gecertificeerd middels; ISO 9001, VCA**, VGO keur en diverse KOMO procescertificaten.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact