Passie voor het vak, innovatief in het proces! Herken jij jezelf in deze combinatie van hart en hoofd? Oriënteer je dan eens op een baan bij Takkenkamp Groep. Met een landelijk netwerk en een breed en gevarieerd aanbod aan banen en functies is er vast een plek voor jou.

Wat bieden we?

Een energieke werkomgeving met kansen om door te groeien en een sterk sociaal beleid dat jou steunt in je opleidingen en ontwikkeling. We zijn trots en zuinig op onze medewerkers! Jij bent ons kapitaal; jouw inzet vormt ons resultaat.

Alleen ga je snel, samen kom je verder

Een idee is niets waard zonder uitvoering

Wie zoeken we?

Betrokken en gemotiveerde mensen. Mensen met hart voor hun vak en hart voor de zaak. Daarnaast vinden we het belangrijk dat mensen respect tonen voor anderen, verantwoordelijk zijn en het belang van een goede en duidelijke communicatie zien.

Leerbedrijf

Takkenkamp is een erkend leerbedrijf. We vinden dat we onze bijdrage moeten leveren aan de toekomst van ons vak. Onze leermeesters dragen zorg voor een goede begeleiding en leren je dat wat alleen ervaring je kan leren! Een super basis voor een mooie toekomst!

Stages

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek? Samen leren en ontwikkelen staat bij ons centraal. Zowel op kantoor als op de steiger; voor zowel het MBO als het HBO. Er zijn binnen onze organisatie genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en echt de praktijk te leren kennen. Loop je namelijk bij ons stage, dan ben je onderdeel van het bedrijf en ervaar je de praktijk. Niet langs de zijlijn, niet alsof, maar gewoon door zelf te doen.

Voel je ECHT. welkom!

Omdat het altijd beter kan!

Op werkenbijtakkenkamp.nl vind je al onze vacatures. Als je niet direct een passende vacature ziet, voel  je dan zeker vrij om je gegevens achter te laten. Wij zijn altijd opzoek naar goede mensen!