Welkom bij Takkenkamp

Welkom bij Takkenkamp

05 februari 2019


We zeggen het wel vaker: de mensen achter onze Groep vormen het succes. Een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Daarom is het belangrijk om te blijven investeren in medewerkers. Zij moeten zich gewaardeerd, welkom en op hun plek voelen.


Regelmatig stellen we onszelf dan ook de vraag: voelen onze nieuwe medewerkers zich echt welkom? Zijn we zichtbaar genoeg voor nieuwe collega’s? Zijn we duidelijk in wie we zijn als werkgever en wat we voor een medewerker zouden kunnen betekenen? En als we met elkaar in zee gaan, wat mogen we dan van elkaar verwachten en waar vinden we elkaar? We staan op het punt een aantal hele gave ontwikkelingen op dit gebied te introduceren. Drie nieuwe ‘Welkom bij Takkenkamp’ acties!

In februari houden we de eerste ‘Welkom bij Takkenkamp’ sessie voor alle nieuwe medewerkers van het eerste kwartaal. Rick Takkenkamp (directeur) en Irma Klein Bleumink (HR adviseur) verzorgen samen een middag waarin we nieuwe mensen vanuit het hele bedrijf na een gezamenlijke lunch echt kennis laten maken met Takkenkamp. We vinden het belangrijk en hechten er waarde aan dat je weet bij wie je werkt, hoe ons bedrijf is ontstaan, waar we waarde aan hechten en wat we belangrijk vinden in ons dagelijkse werk en in de omgang met collega’s en klanten. Het is het fijn te weten wie er nog meer nieuw is in hetzelfde bedrijf en we zijn natuurlijk reuze benieuwd naar de eerste indruk!

Daarnaast zijn we gestart met ‘Train onze trainers’. Een aantal medewerkers hebben zoveel ervaring en kennis dat zij nieuwe medewerkers het vakmanschap bij kunnen brengen, maar ook de weg wijzen binnen onze organisatie. Zij vormen de rode loper in onze groep en in ons vak! Deze trainers worden getraind op de juiste aandachtspunten tijdens het opleiden van nieuwe mensen.

 

 

Tot slot wordt 2019 het jaar van onze eigen vakopleiding! Met de Takkenkamp Vakopleiding willen we er in de eerste plaats voor zorgen dat mensen die het vak willen leren, of dat nou restauratie, gevelonderhoud of isolatie is, een plek vinden waar ze een uitgebreide opleiding krijgen én een baangarantie bij Takkenkamp. In deze opleiding wordt je via een digitale leeromgeving aangevuld met fysieke trainingen en cursussen compleet opgeleid in de modules die nodig zijn voor jouw droombaan. Voor deze vakopleiding hebben wij ons eigen karakter in het leven geroepen: TEUN! Hij zal een belangrijke rol spelen in onder andere de e-learning. Natuurlijk is de interne vakopleiding ook bedoeld voor onze bestaande medewerkers: doorontwikkeling! Ook op dat gebied ontplooien we steeds meer activiteiten: denk aan het vakoverleg, VGM sessies, groepstrainingen en nog veel meer. Over dit thema later meer. Zoals je kunt lezen: stil staan we zeker niet! En dat kan ook niet, we zijn het verplicht aan onze mensen onze uiterste best te doen om het maximale uit onszelf te halen.

We hopen in 2019 ook weer tegen een heleboel mensen te zeggen: ‘Welkom bij Takkenkamp!’

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact