Weer een woning klaar voor de toekomst met Airofill® supreme insulation

Weer een woning klaar voor de toekomst met Airofill® supreme insulation

Afgelopen maand hebben we aan de Drumptselaan in Tiel een woning voorzien van het, door ons zelf ontwikkelde, hoogwaardige isolatiemateriaal Airofill®. De eigenaar van de woning is op alle mogelijke manieren bezig met verduurzamen en koos hij daarom heel bewust voor deze toekomstwaardige investering.

Tijdens de inspectie bleek dat er al een glaswoldeken in de spouwmuur zat. door een zorgvuldige berekening vooraf wisten we exact hoe ver de woldeken in zou drukken wanneer we hier Airofill aan te zouden voegen. Hierdoor konden wij nauwkeurig berekenen hoeveel Airofill wij bij konden spuiten om de beoogde RC-waarde in de spouwmuur te realiseren. In totaal hebben we voor 77m2 van het isolatiemateriaal toegepast en daarmee de woning klaar gemaakt voor de toekomst.

Meer weten over Airofill of wat Airofill voor uw woning of voor uw woningportefeuille kan betekenen? Kijk dan op onze website: https://airofill.nl

  

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact