Verduurzamen richting 2050

Verduurzamen richting 2050

Hoe kijkt Henry Jongerden, Adjunct-directeur bij BAM Wonen, aan tegen de enorme verduurzamingsuitdaging? Marcel van Haren, Adviseur Klant & Markt bij Takkenkamp Groep, ging hierover met hem in gesprek. Wandelend door een verduurzamingsproject in Houten, deelt Henry zijn visie. Als woningcorporaties, beleggers en bouwketens blijven innoveren, samenwerken en bouwproducties blijven versnellen, is het volgens hem zeker haalbaar.

Bij het project in Houten heeft de opdrachtgever ervoor gekozen om de woningen volledig ‘Paris Proof’ te verduurzamen. Dit betekent dat deze woningen helemaal van het gas af gaan en in één keer naar de klimaatdoelstellingen van 2050 worden gebracht. BAM Wonen biedt kant-en-klare oplossingen waarmee opdrachtgevers zelf kunnen kiezen op welk investeringsniveau zij willen instappen. Zo kunnen zij kiezen om in één keer of in meerdere stappen te verduurzamen richting deze doelstellingen.

Kijk voor meer informatie op: www.airofill.nl

Klaar voor de norm van de toekomst!

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact