Update Takkenkamp 2025

Update Takkenkamp 2025

18 maart 2021


Update Takkenkamp 2025

De energietransitie staat bovenaan alle agenda’s; ook de onze. In het strategieplan Takkenkamp 2025 voert dit thema de boventoon. Met een ECHT. integraal verduurzamingsaanbod voor de buitenschil van de bebouwde omgeving, geven we vorm aan deze uitdaging.

Verduurzaming met als pijlers metsel- en voegwerkonderhoud en isolatie, aangevuld met dat wat een klant op dat moment als aanvullende zaken van ons verwacht. Ons aanbod in eigen bereikbaarheid, steiger en hoogwerker-verhuur, maakt dit aanbod compleet. Concreet betekent dit: elke regio levert alle diensten lokaal via 1 klantteam en dus met 1 aanspreekpunt. Een hele fijne energiegever en een mooi doel om met de Groep aan te werken. Inmiddels zijn we volop bezig om hier vorm aan te geven en is het tijd voor een update.

Wat deden we o.a. allemaal de afgelopen maanden?

 • De overname van Koedooder BV in Blokker. Hiermee vormen we in regio West, samen met ons isolatiebedrijf in Aalsmeer, een lokaal aanbod.
 • De (door) ontwikkeling en live gang van onze eigen vakopleiding met vakinhoudelijke cursussen om onze vakmannen integraal op te leiden.
 • Dit betekent concreet samen werken aan collega’s met nog meer disciplines die breder en duurzamer inzetbaar zijn.
 • De start van het centraliseren van onze restauratiewerkzaamheden bij Van Milt Restaurateurs. Met deze keuze geven we deze bijzondere en mooie tak van sport een eigen plek in de organisatie met daarbij alle aandacht en de vakmannen die daarvoor nodig zijn.
 • Het starten van onze Hoofden Productie die in deze doorontwikkeling van aanbod en mensen extra aandacht en ondersteuning bieden.
 • De inrichting van klantgestuurde teams voor een betere klantbeleving en meer verantwoordelijkheid en sturing dieper in de organisatie. Deze teams worden gevormd door een vaste combinatie van collega’s die werken voor een vaste klantenportefeuille, van aansturing tot aan uitvoering.
 • De opstart en uitrol van integrale projecten op alle vestigingen. Met de opstartende klantteams werken we toe naar 1 aanspreekpunt per klant en project, zowel intern als extern.
 • De uitbreiding en professionalisering van onze consumentenafdeling met een Hoofd Particulieren, die ook voor deze klantengroep met het team werkt aan het integrale aanbod en een goede klantreis door onze organisatie.
 • De komst van onze Productmanager die ons dienstenpakket heeft gestructureerd en zorgt voor een eenduidige en uniforme aanbieding en aanwending van het assortiment.
 • De stappen van ons innovatieve isolatieproduct Airofill® dat steeds dichterbij een uit-ontwikkeling komt en de toepasbaarheid in de reguliere markt.
 • De aankoop van een nieuwe locatie in Apeldoorn waar we eind 2021 zowel regio Midden zullen vestigen als de faciliterende afdelingen gaan centraliseren.  Met de laatste keuze zien we nog meer mogelijkheden voor kruisbestuiving vanuit goede en hechte samenwerking van deze afdelingen.
 • De inrichting van ons Experience Centre in Zelhem, waar we ook onze technische dienst en ons laboratorium hebben gevestigd. Een mooie ontmoetingsplek voor onze klanten, als de maatregelen dat weer toestaan, maar zeker ook voor onze medewerkers om opgelijnd te blijven met de breedheid van ons groepsaanbod en fysieke trainingen te volgen. Op dit adres is inmiddels het innovatieteam gevestigd dat zich bezig houdt met het omzetten van de vraag vanuit de markt naar een goed toepasbaar en innovatief aanbod.
 • Heel zichtbaar naar de buitenwereld is natuurlijk de naamsverandering: van Takkenkamp Isolatie & Takkenkamp Gevelonderhoud naar Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers. Een naam die uitdrukt dat ons gevel- en isolatiewerk voortaan ECHT. in een integraal aanbod verpakt zit met 1 aanspreekpunt.

Onze strategie werkt toe naar een lokaal geleverde dienst opgebouwd uit een goed advies en een vakkundige uitvoering.  Lokaal, want dat is fijn voor onze collega’s, onze klanten, maar zeker ook goed voor het milieu! Alles vanuit 9 vestigingen in Nederland. Op deze manier geven wij inhoud aan integraal werken bij Takkenkamp Groep en dragen we bij aan de klimaatambitie in Nederland.

Heeft u vragen? Stel ze gerust, we beantwoorden ze graag!

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact