Takkenkamp Isolatie Veendam verhuist

Takkenkamp Isolatie Veendam verhuist

Takkenkamp Isolatie Veendam verhuist

Takkenkamp Groep staat niet stil en anticipeert graag op dat wat de markt van haar verwacht. Sterker nog; we zijn onze klanten graag een stapje voor en zijn altijd op zoek naar het verbeteren van ons aanbod.

In het noorden van Nederland worden onze klanten voor isolatie bediend vanaf de vestiging Veendam. Voor het gevelonderhoud werken we vanuit Zelhem, waar Takkenkamp Gevelonderhoud BV is gevestigd,  met een aantal lokale gevelploegen in Friesland, Drenthe en Flevoland. Een situatie die is ontstaan door de overname van Feenstra Isolatie in 2016 en waaraan we de laatste jaren hard hebben gewerkt om hier een goed aanbod te vormen en een vestiging met bestaansrecht van te maken.
 
Opdrachtgevers in het Noorden geven aan steeds meer behoefte te hebben aan een echt geïntegreerde dienstverlening, waarbij isolatie en gevelonderhoud worden gecombineerd. Daarnaast is de reistijd naar onze projecten in Drenthe en Friesland vanuit Veendam lang. Dit betekent dat de werkdagen van onze medewerkers onnodig worden verlengd en verzwaard. Die reisbewegingen laten ook de nodige sporen achter in het milieu; iets waar we ons als groep ook steeds meer bewust van worden.
 
We hebben dan ook de conclusie getrokken dat het beter kan! Beter voor onze klant, beter voor de medewerkers en beter voor het milieu. We gaan daarom medio 2020 verhuizen naar een centralere plek in Noord Nederland.
 
Met deze keuze kunnen wij op 1 vestiging gevel- en isolatieactiviteiten integreren, zitten we centraler in het marktgebied en dus dichter bij onze klant en de projecten. Sterker nog, ons marktgebied groeit hierdoor omdat andere gebieden in het noorden van Nederland beter bereisbaar worden. Ook het samenvoegen van de vakmensen op 1 vestiging vult een ambitie van ons in: een breed en duurzaam inzetbaar team dat de samenwerking veel beter zal kunnen invullen. De vermindering van verkeersbewegingen zorgt voor een vitalere medewerker en kleinere footprint in het milieu.
 
Wij denken zo een echte win-win situatie te realiseren! Zodra de exacte locatie bekend is, laten we dit weten! Wij kijken uit naar wederom een mooie stap naar een duurzamere toekomst.

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact