Rondleiding leerlingen ROC Twente door Airofill® fabriek en Experience Center

Rondleiding leerlingen ROC Twente door Airofill® fabriek en Experience Center

Rondleiding leerlingen ROC Twente door Airofill® fabriek en Experience Center

Op dinsdag 4 juli hebben we een groep enthousiaste studenten van het ROC Twente ontvangen in Zelhem. Tijdens een interactieve ochtend hadden de leerlingen de mogelijkheid om vragen te stellen over het verbeteren van een woning van woningbouwcorporatie Domijn te Enschede. Hierbij stond het onderwerp verduurzaming centraal.

Om de leerlingen een goed beeld te geven van alle mogelijkheden en maatregelen die er momenteel in de markt zijn, hebben onze collega’s Marcel van Haren (Adviseur Klant & Markt) en Peter Borkus (Projectleider) een presentatie gegeven over onze activiteiten en de algemene bedrijfsvoering binnen Takkenkamp. Na de presentatie werden de gasten rondgeleid in ons Experience Center waarbij alle producten en diensten uitgebreid besproken en bekeken werden. Ook het laboratorium, de werkplaats van onze Technische Dienst en onze gloednieuwe Airofill® fabriek waren onderdeel van de rondleiding. Het was een interessante en leerzame ochtend waarbij we positieve reacties ontvingen van de leerlingen en docenten.

Benieuwd naar wat Airofill® voor uw woningportefeuille kan betekenen of wilt u ook een bezoek brengen aan ons Experience Center? Neem dan gerust contact met ons op via 088-0273701.

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact