Rondleiding Gemeente Bronckhorst door Airofill® fabriek en Experience Center

Rondleiding Gemeente Bronckhorst door Airofill® fabriek en Experience Center

Op vrijdag 16 juni 2023 hebben wij in twee verschillende groepen medewerkers van de Gemeente Bronckhorst mogen ontvangen tijdens hun jaarlijkse personeelsdag. Tijdens deze dag heeft onze Algemeen Directeur Rick Takkenkamp onze gasten alles verteld over de activiteiten binnen Takkenkamp en de algemene bedrijfsvoering binnen onze organisatie. Na de presentatie werden onze gasten rondgeleid in ons Experience Center waarbij alle producten en diensten uitgebreid besproken en bekeken konden worden.

Ook ons laboratorium en de werkplaats van onze Technische Dienst is hier gevestigd en was onderdeel van de rondleiding. Natuurlijk ontbrak een bezichtiging van onze gloednieuwe Airofill® fabriek niet. In deze ”slim” gebouwde en klimaat neutrale fabriek produceren we het door ons zelf ontwikkelde isolatiemateriaal Airofill® supreme insulation. In het productieproces dragen we zowel Airofill® als product, maar zeker ook met de fabriek bij aan duurzaamheid en circulariteit.

Naast de verduurzaming en het gevelonderhoud van de bestaande woningvoorraad zijn de onderwerpen ‘natuurinclusief isoleren’ en ‘onderhoud en verduurzaming van monumenten’ uitgebreid inhoudelijk besproken.

Het was een leuke en interessante dag waarop we veel positieve reacties hebben gekregen van onze gasten van de Gemeente Bronckhorst: ”Ik dacht altijd dat jullie alleen maar bezig waren met voegen, maar deze dag heeft me echt positief verrast!” en ”Echt bijzonder om te zien hoe druk jullie bezig zijn met het innoveren maar ook het verduurzamen van jullie bedrijf”.

Bent u benieuwd naar wat Airofill® voor uw woningportefeuille kan betekenen en/of wilt u ook een bezoek brengen aan ons Experience Center? Neem dan gerust contact met ons op via 088-0273701

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact