Referenties

Vacatures

Wil jij ook werken bij Takkenkamp Groep? Bekijk onze actuele vacatures!

Bekijk hier onze vacatures
Als ik denk aan werken bij Takkenkamp, denk ik: passie, kansen, groei. Takkenkamp Groep is een resultaatgerichte organisatie die écht durft te innoveren. Iedere dag werken we samen aan het verduurzamen van woningen en gebouwen. De één vanuit een kantoor, de ander op de bouw. We investeren volop in onze mensen, dat vinden we vanzelfsprekend want zo blijf je samen groeien. Een goede werksfeer vind ik ook enorm belangrijk. Omkijken naar elkaar en met plezier naar je werk gaan iedere dag. Dat die sfeer zo goed is, maakt dat ik trots ben om hier onderdeel van te zijn. Takkenkamp is een grote familie, een plek waar ik mij thuisvoel!
Irma Klein BleuminkTakkenkamp Groep - HR adviseur
Ik ben nu zo'n 4 jaar in dienst bij Van Milt Restaurateurs en heb het daar uitstekend naar mijn zin. Voor mij begon het werk als voeger, maar binnen het bedrijf heb ik de mogelijkheid gekregen om me verder te ontwikkelen en nu ben ik inmiddels alweer 3 jaar teamleider. Een functie waarin ik mij op m'n gemak voel en waarin ik ook kan blijven ontwikkelen. Mede doordat er intern ook cursussen worden aangeboden, een absoluut pluspunt. Ik hoop in de toekomst nog veel bij te mogen leren en een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het bedrijf.
Martin KattekampVan Milt Restaurateurs - teamleider
Takkenkamp is een veelzijdig bedrijf. Op het gebied van gevel techniek en onderhoud is geen oplossing te gek. Wat het werk ook aantrekkelijk maakt is dat kwaliteit en veiligheid écht hoog in het vaandel staan.
Jeroen HoebinkTakkenkamp Vastgoed Verduurzamers - Gevelmedewerker
Werken bij Takkenkamp betekent voor mij werken in een enthousiast team met jonge mensen en dagelijks opdrachtgevers voorzien van een goed onderbouwd advies en doordachte calculaties. Dat is werken bij Takkenkamp!
Jack KuppensTakkenkamp Vastgoed Verduurzamers - Werkorganisator
Ik werk nu sinds 2015 als projectleider bij Takkenkamp. Een goede werkgever, die weet van aanpakken. Je weet waar je aan toe bent, recht door zee communicatie en gewoon lekker aanpakken. Daarnaast krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, wat mij betreft een gouden combinatie.
Mark JanssenTakkenkamp Vastgoed Verduurzamers - Projectleider
Vooral de prettige werksfeer en fijne collega's spreken mij aan. Takkenkamp geeft je de kans én tijd om jezelf te ontwikkelen. Ook nieuwe collega's worden meteen goed opgenomen in ons team, zodat ze zich snel thuis voelen. Een uitdaging speciaal voor de mannen: als je nog geen 2 dingen tegelijkertijd kunt, dan ga je dat zeker leren bij Takkenkamp!
Sandra Lommen - WitloxTakkenkamp Vastgoed Verduurzamers - Administratief medewerkster
Takkenkamp, werkgever 3.0 in de bouw! Een hele fijne club om mee samen te werken én om voor te mogen werken. Korte lijnen, vooruitkijkend, een open cultuur en baanbrekend in de bouw. Mensen die werkzaam zijn voor Takkenkamp, maken ook echt deel uit van de Takkenkamp familie, betrokken en bevlogen medewerkers.
Diana FongersFongers & Fongers Werving en Selectie
Wij vinden de samenwerking met Takkenkamp heel prettig en werven al langere tijd graag voor ze. Dit komt omdat de kandidaten die namens ons bij Takkenkamp werken zelf ook heel positief over het bedrijf zijn. De laatste jaren hebben we diverse functies weten te vervullen van projectleider, werkvoorbereider en verkoop/administratief binnendienst tot uitvoerend de isolatiemonteurs. Procedures gaan altijd erg voorspoedig wordt altijd snel geschakeld, korte lijnen en duidelijke afspraken. De werksfeer onderling is informeel, de directeur luncht gezamenlijk met iedereen en de sfeer wordt mede daarom ook als prettig ervaren.
Michel de VroedWerkTalent Breda
Wij werken inmiddels meerdere jaren met veel plezier samen met de Takkenkamp Groep en hebben het bedrijf leren kennen als een zeer professionele en vooruitstrevende organisatie. De mensen die wij voor hen geworven hebben waren unaniem enthousiast over hen als werkgever. Ben je op zoek naar een nieuwe baan bij een bouwgerelateerd bedrijf dat enerzijds innovatief is op het gebied van productontwikkeling en -toepassing en de mate van automatisering, maar anderzijds de gemoedelijkheid en het persoonlijke karakter heeft weten te behouden van een familiebedrijf? Dan past Takkenkamp bij jou!
Nardy KempermanSeesing Flex