Referenties

Vacatures

Wil jij ook werken bij Takkenkamp Groep? Bekijk onze actuele vacatures!

Bekijk hier onze vacatures
Ik ben nu zo'n 4 jaar in dienst bij Van Milt Restaurateurs en heb het daar uitstekend naar mijn zin. Voor mij begon het werk als voeger, maar binnen het bedrijf heb ik de mogelijkheid gekregen om me verder te ontwikkelen en nu ben ik inmiddels alweer 3 jaar teamleider. Een functie waarin ik mij op m'n gemak voel en waarin ik ook kan blijven ontwikkelen. Mede doordat er intern ook cursussen worden aangeboden, een absoluut pluspunt. Ik hoop in de toekomst nog veel bij te mogen leren en een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het bedrijf.
Martin KattekampVan Milt Restaurateurs - teamleider
Takkenkamp is een veelzijdig bedrijf. Op het gebied van gevel techniek en onderhoud is geen oplossing te gek. Wat het werk ook aantrekkelijk maakt is dat kwaliteit en veiligheid écht hoog in het vaandel staan.
Jeroen HoebinkTakkenkamp Vastgoed Verduurzamers - Gevelmedewerker
Werken bij Takkenkamp betekent voor mij werken in een enthousiast team met jonge mensen en dagelijks opdrachtgevers voorzien van een goed onderbouwd advies en doordachte calculaties. Dat is werken bij Takkenkamp!
Jack KuppensTakkenkamp Vastgoed Verduurzamers - Werkorganisator
Ik werk nu sinds 2015 als projectleider bij Takkenkamp. Een goede werkgever, die weet van aanpakken. Je weet waar je aan toe bent, recht door zee communicatie en gewoon lekker aanpakken. Daarnaast krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, wat mij betreft een gouden combinatie.
Mark JanssenTakkenkamp Vastgoed Verduurzamers - Projectleider
Vooral de prettige werksfeer en fijne collega's spreken mij aan. Takkenkamp geeft je de kans én tijd om jezelf te ontwikkelen. Ook nieuwe collega's worden meteen goed opgenomen in ons team, zodat ze zich snel thuis voelen. Een uitdaging speciaal voor de mannen: als je nog geen 2 dingen tegelijkertijd kunt, dan ga je dat zeker leren bij Takkenkamp!
Sandra Lommen - WitloxTakkenkamp Vastgoed Verduurzamers - Administratief medewerkster
Wij vinden de samenwerking met Takkenkamp heel prettig en werven al langere tijd graag voor ze. Dit komt omdat de kandidaten die namens ons bij Takkenkamp werken zelf ook heel positief over het bedrijf zijn. De laatste jaren hebben we diverse functies weten te vervullen van projectleider, werkvoorbereider en verkoop/administratief binnendienst tot uitvoerend de isolatiemonteurs. Procedures gaan altijd erg voorspoedig wordt altijd snel geschakeld, korte lijnen en duidelijke afspraken. De werksfeer onderling is informeel, de directeur luncht gezamenlijk met iedereen en de sfeer wordt mede daarom ook als prettig ervaren.
Michel de VroedWerkTalent Breda
Takkenkamp is voor mij echt een doeners organisatie. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Mouwen opstropen en lekker hard werken met elkaar. Daarbij verliezen we zeker niet de gezelligheid en humor op de werkvloer uit het oog. De korte lijnen en platte organisatiestructuur ervaar ik als erg prettig. We groeien als organisatie door, maar deze groei maakt zeker niet dat je een nummer bent, maar juist een gewaardeerde werknemer en collega. Lijkt het jou ook wel wat om bij Takkenkamp te werken? Neem contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We hebben elkaar binnen de organisatie allemaal nodig om successen te behalen en Nederland te verduurzamen.
Ruben OlemanTakkenkamp Groep - Groeps-Recruiter