Het verduurzamen van 16 woningen in Silvolde

In opdracht van Isolcom, verduurzamen wij 16 woningen van Wonion te Silvolde met het door ons zelf ontwikkelde hoogwaardige isolatiemateriaal Airofill supreme insulation. Om te kunnen voldoen aan de gevraagde prestatie eis en lage warmte invulling, onder het inzetten van voorzetwanden, diende de gedateerde na-isolate uit de spouwmuur van de kopgevels te worden verwijderd. Het verwijderen werd uitgevoerd door Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers.

Aansluitend is de spouw van de kopgevels voorzien van Airofill. Omdat de woningen smalle spouwmuren hebben is Airofill uitermate geschikt voor dit project. Airofill is dan ook prima toepasbaar bij het wegwerken van E, F en G labels.

De kruipruimtes worden door Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers geïsoleerd met EPS-bodemisolatie en de voor- en achtergevels worden voorzien van Knauf Supafill. Wanneer het project is afgerond genieten de bewoners van nog meer wooncomfort en een lagere energierekening. Wij bedanken Ronnie Jansen van Isolcom en Wonion voor het vertrouwen om deze mooie opdracht te mogen realiseren.

Locatie: Jachtlaan, Silvolde