2023 wordt weer een monumentaal jaar!

Het nieuwe jaar zijn we gestart met weer een aantal mooie projecten. Één daarvan is het onderhoud van Slot Zeist. Slot Zeist is een bijzonder fraai Monument, gesitueerd in een sprookjesachtige omgeving en met een bijzondere geschiedenis.

In opdracht van de Gemeente Zeist voeren wij diverse onderhoudswerkzaamheden uit aan het slot. Ondanks dat het slot goed is onderhouden en er dus netjes bij staat, zijn er een aantal gebreken geconstateerd die we nu gaan herstellen zodat het slot er voorlopig weer even tegenaan kan. We herstellen onder andere de bordestrappen, we repareren natuursteen en gaan aan de slag met metselwerk, voegwerk en scheurherstel.

In goed overleg en samenwerking met de Gemeente Zeist hebben we een plan voor uitvoering opgesteld. Om de overlast voor de drukbezette agenda van Slot Zeist zoveel mogelijk te beperken, hebben we er bewust voor gekozen om de werkzaamheden in het laagseizoen uit te voeren. Wij zijn trots dat wij een bijdrage mogen leveren aan de instandhouding van dit bijzonder mooie monument.

Werkzaamheden

Bordestrappen
metselwerk
Natuursteen herstel
scheurherstel
voegwerk

Locatie: , Zeist