Prijsverlaging maakt meer verduurzaming mogelijk

Prijsverlaging maakt meer verduurzaming mogelijk

Prijsverlaging maakt meer verduurzaming mogelijk

Steeds meer zakelijke, maar ook particuliere woningeigenaren kiezen bij hun verduurzamingsvraagstuk heel bewust voor isoleren met ons hoogwaardige en circulaire isolatiemateriaal. Door de toename in volume en daarnaast de verbeteringen in het productie- en applicatieproces kunnen we nu een passende prijsverlaging doorvoeren. Dit brengt ons weer wat dichter bij de klimaatdoelstellingen van 2050 want deze prijsverlaging maakt het mogelijk om nóg meer woningen te isoleren naar (voorbij) de standaard.

Airofill® draagt substantieel bij aan de grot opgave van het verduurzamen van Nederland. Want met Airofill® kijken we verder dan de norm, verder in de toekomst van circulaire energieoplossingen. Een investering om op lange termijn mee te besparen en de resultaten spreken voor zich. Bewoners genieten van meer wooncomfort en besparen op de energierekening. Met Airofill® zetten we dus samen grote stappen in de goede richting. Helpt u mee om Nederland verder te verduurzamen en daarbij ook de prijs van Airofill® te verlagen?

Voordelen van Airofill® supreme insulation

  • Tot wel 50% reductie op de energierekening
  • Geschikt voor laagtemperatuur verwarming en draagt bij aan een aanzienlijke verbetering van het comfort binnen de woning.
  • Verbetering van energielabel/energie index.
  • Gaat de gehele levensduur van een woning mee (met terugname garantie)
  • De milieu opbrengst is vele malen hoger dan de milieukosten bij de productie van het materiaal.
  • Airofill® supreme insulation vult nagenoeg de hele spouwmuur, ook rondom aansluitingen bij ramen en deuren.
  • Geen risico op inzakking van isolatiemateriaal.

Ga voor maximale impact

Bent u geïnteresseerd in wat Airofill® voor uw woningportefeuille kan betekenen? Neem dan contact op met Marcel van Haren, onze adviseur Klant & Markt. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Succesvol innoveren lukt alleen samen! https://airofill.nl/contact/

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact