Onze vestiging in Apeldoorn: Energielabel A+++++!

Onze vestiging in Apeldoorn: Energielabel A+++++!

Energielabel A+++++

Bij Takkenkamp Groep zijn we enorm trots dat ons pand in Apeldoorn een energielabel A met maar liefst 5 plussen heeft behaald. Dit is een mooie en flinke stap in ons streven naar duurzame bedrijfsvoering en daarmee het invullen van ons ESG-beleid.

Samenwerking en Innovatie

Een mooi resultaat van een intensieve samenwerking met Wassink Installatie en onze collega’s van onder andere de Technische Dienst. Door gezamenlijk inspanningen is de vestiging volledig verduurzaamd en nu zelfs geheel gasloos. Deze inspanningen dragen bij aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Duurzaamheid

Duurzaamheid zit in het DNA van Takkenkamp Groep. We geloven dat verantwoord ondernemen betekent dat we zorgdragen voor onze omgeving en actief bijdragen aan een groenere toekomst. Het behalen van energielabel A+++++ voor onze vestiging in Apeldoorn is een belangrijke mijlpaal in deze reis.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Onze klanten kunnen erop rekenen dat wij niet alleen hoogwaardige verduurzaming diensten leveren, maar dit ook doen vanuit een duurzaam bedrijfsproces. Het verduurzamen van onze vestigingen betekent het verkleinen van onze ecologische voetafdruk en hiermee stellen we graag een voorbeeld binnen de sector. Wil je meer weten voor uw bedrijfspand en wilt u gedegen advies? Dan staan wij uiteraard voor je klaar.

Blijf op de hoogte

Dit label is slechts een van de vele stappen die we zetten in onze duurzame reis. Wil je meer weten over onze andere duurzaamheid initiatieven? Blijf ons volgen op social media en mis niets van onze groene ontwikkelingen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact