Laatste werkdag in 2018

Laatste werkdag in 2018

Op 21 december was voor Takkenkamp Groep de laatste werkdag van 2018. Met alle 250 medewerkers volgden we een rijvaardigheidstraining op het daarvoor bestemde terrein in Lelystad. Om half 9 verzamelden we bij het rijvaardigheidscentrum en trapten we de laatste werkdag af.


Het doel was om de laatste werkdag gezamenlijk op een zinvolle manier af te sluiten. Een rijvaardigheidstraining was daarvoor uitermate geschikt. Bij een rijvaardigheidstraining ligt de nadruk namelijk op het voorkomen van ongelukken op de weg. Voor ons werk zijn de meeste van onze medewerkers dagelijks onderweg. Heel belangrijk dat ook dat veilig gebeurt! De training kent verschillende onderdelen, namelijk stuur- en manoeuvreertechnieken, ongeval vermijding oefening, slipcontrol en gladde hellingen en bochten.

Met alle bedrijfsauto’s en -bussen in Lelystad, gaf dat een heel gaaf beeld:

Uiteraard werd de ochtend afgesloten met een groepsfoto, afsluiting van Rick en een lekkere lunch. Daarna kon de kerstvakantie beginnen!

Bekijk hier de aftervlog van de laatste werkdag in 2018:

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact