Takkenkamp Groep is Klimaatpartner Iedereen doet wat

Samen naar een duurzame wereld! Takkenkamp Groep is als vastgoed verduurzamer aangesloten als Klimaatpartner van de Iedereen doet wat-campagne. De campagne werd vorig jaar gelanceerd en is een initiatief van onder meer het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. 

Iedereen doet wat

Wat betekent de samenwerking concreet voor u? Om zoveel mogelijk Nederlanders nu en in de toekomst bewust te laten omgaan met het klimaat, lanceerde de Rijksoverheid de ‘Iedereen doet wat’-campagne. Diverse Klimaatpartners, waaronder Takkenkamp, helpen mensen die willen investeren in een duurzamer leven met het maken van bewuste keuzes.

Klimaatpartner in duurzaam wonen

Hoe Takkenkamp bijdraagt aan verduurzaming en een beter klimaat? Door het ‘gewoon’ te doen, met de wetenschap van nu, de juiste stappen zetten. Dit in de juiste proporties, die een duurzame balans brengen in onze toenemende behoeften als mens en afnemende mogelijkheden in onze wereld. Dat betekent niet een eenzijdig verhaal richting onze klanten, maar ook wat we bewust als bedrijf daarin kunnen bijdragen en verbeteren. Dit bij voorkeur in lange termijn samenwerkingen met onze opdrachtgevers en bewoners. Pas dan kunnen wij samen invulling geven op de vraag: Wat laten we achter voor de volgende generaties?

Woningisolatie

Zet zelf de volgende stap! Isolatie is de eerste stap in verduurzaming! Het is belangrijk dat u isolatie overlaat aan een gecertificeerde partij met ervaring in de isolatiewereld. Onze dienstverlening op isolatie-gebied:

Meer weten over wat u nog meer kunt doen? Doe de test op iedereendoetwat.nl

Subsidie op isoleren

Ook in 2021 kunnen woningeigenaren weer subsidie op isolatie ontvangen, maar deze worden in 2021 niet langer gesubsidieerd vanuit de SEEH-regeling. De nieuwe naam van de verbrede subsidieregeling wordt ‘Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing’, oftewel “ISDE”. Vanaf 4 januari kunt u gebruik maken van de ISDE subsidie regeling! Lees meer op takkenkamp-isolatie.nl