Jaarverslag 2020 Takkenkamp Groep

Jaarverslag 2020 Takkenkamp Groep

Jaarverslag 2020

 

Lees het jaarverslag hier.


We steken onze energie in veiligheid (in de meest basale betekenis van het woord), in elkaar (online en op sociale afstand) en in de mogelijkheden. Onze dagelijkse vraag is: “wat gaat er nog wel?”

Daarom werd 2020 voor Takkenkamp niet vooral het jaar van het coronavirus, maar juist het jaar van een nieuwe strategie: Takkenkamp 2025. De voeding voor onze nieuwe strategie is onze groei en zin in de toekomst. De aanleiding is onze klant.

Onze klant die op zoek is naar een partner in verduurzaming. Laat dat nu net onze ambitie zijn. We zoeken daarin nog meer dan voorheen de samenwerking en kruisbestuiving tussen de aanwezige specialisaties. We gaan samen naar een beter integraal verduurzamingsaanbod. In dit jaarverslag nemen we u als lezer mee door 2020 en de aanloop naar en het uitspreken van onze ambities. Ook leest u over de uitvoering van de eerste stappen. 

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact