FD Gazelle 2020

FD Gazelle 2020

Takkenkamp Groep is één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland

We kijken altijd vooruit, bouwen voortdurend aan onze toekomst en we focussen ons op ontwikkelen. Passie en innovatie zijn daarbij de vaste ingrediënten.

Het is gaaf als dat ook succesvol is. Dat wat je zaait ook tot bloei komt. De afgelopen jaren werd keer op keer bevestigd dat we de goede keuzes maken en ons harde werk leidt tot een goede bijdrage. Dit jaar werd er daarin een extra beroep op ons gedaan. Een onaangekondigd virus test hierin onze flexibiliteit. Met trots mogen we echter mededelen dat we ook in 2020 wederom tot de FD Gazellen behoren! De groep van 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hoe gaaf is dat!

Nu is snel groeien voor ons geen doel of ambitie op zich. Maar als dit gezond en stabiel gebeurt geeft dat rust en bevestiging in de gemaakte keuzes en uitgesproken ambitie.

We danken op de eerste plaats al onze medewerkers voor hun inzet en bijdrage hierin. Jullie maken hierin het verschil! Ook dit doen we ECHT samen. Tevens onze oprechte dank aan onze klanten en opdrachtgevers die ook in een jaar als 2020 ons het vertrouwen gaven in de samenwerking.

Vanwege de aangescherpte maatregelen is er dit jaar een digitale uitreiking. Donderdag 19 november uur maken ze de FD Gazellen per regio bekend. Ze reiken dan de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen uit, vertellen wie de winnaar van de top 100 is geworden en welk bedrijf de Oryx-prijs – voor de meest opvallende Gazelle – in de wacht heeft gesleept.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact