Einde prijsplafond? Verduurzaam juist nu uw woning

Einde prijsplafond? Verduurzaam juist nu uw woning

Warm in de winter, koel in de zomer

Uit het nieuws van vorige week blijkt dat veel huiseigenaren zich nu al zorgen maken over de stijgende energierekening als volgend jaar het prijsplafond wegvalt. Om te hoge rekeningen te voorkomen en om kosten te besparen zijn veel eigenaren van plan om hun woning dit jaar te laten verduurzamen. Uit voorgaande jaren is gebleken dat de meeste mensen wachten met deze maatregelen tot na de zomer. Helaas lopen hierdoor de wachttijden zo ver op dat sommige woningen pas eind van de winter of zelfs begin van de lente aan de beurt zijn. De belangrijkste periode om te besparen is dan al voorbij.

Dus bent u van plan om uw woning te verduurzamen? Plan dan juist nu een afspraak in. Uw woning is dan geïsoleerd voordat de kachel weer aan moet en u bespaart meteen al op uw energierekening nog voordat het prijsplafond vervalt. Wist u trouwens dat uw woning koeler blijft in de zomer wanneer uw woning geïsoleerd is? Isoleren zorgt voor meer wooncomfort in de winter en in de zomer! Nog een reden om dit jaar niet langer uit te stellen.

Subsidie

Met behulp van de subsidiemogelijkheden vanuit de overheid, wordt verduurzamen nog aantrekkelijker en de terugverdientijd korter. U komt al in aanmerking voor subsidie wanneer u slechts 1 isolatiemaatregel uit laat voeren. Maak dus nu een vrijblijvende afspraak met een van onze Adviseurs en wij helpen u graag verder.

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact