Een ✨schitterende ✨ editie van de TROTS!

Een ✨schitterende ✨ editie van de TROTS!

Er is weer een nieuwe versie van ons personeelsblad TROTS! uit! Met de feestdagen in het vooruitzicht heeft deze editie het passende thema schitteren(d).
 
In deze TROTS! vertellen collega’s wat hun werk schitterend maakt. Hoe tevreden we zijn we over ons werk, lees je in de uitslag van het Medewerkers Tevredenheidsonderzoek. Sharon Wendels vertelt over hoe zij schittert als Recruiter voor Takkenkamp Groep. In het artikel van KAM gaat René Flokstra in op Kwaliteit en Veiligheid van het afgelopen jaar. Collega’s Tiemo Zwan, Ilias Sadqi, Rick Evers en Marco Brauns vertellen over hun schitterende loopbaan bij Takkenkamp en als nieuwe Manager Particulier Advies stelt Wouter Donderwinkel zich graag aan jullie voor. Natuurlijk worden er weer een aantal schitterende projecten uitgelicht, is er een financiële update en meer.
 
Wij wensen iedereen gezellige feestdagen  en een goede start van 2023! We maken er ook volgend jaar weer een schitterend jaar van! Veel leesplezier!

Klik voor een schermvullende weergave.

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact