ECHT. aandacht

ECHT. aandacht

Nieuwe Regiodirecteuren

Verduurzaming van de bebouwde omgeving; het is een markt waarin veel gebeurd. Takkenkamp groeit mee met die markt. Met veel plezier en ambitie zoeken we innovatief en vooruitstrevend nieuwe wegen om samen met onze klanten de energie-uitdaging aan te gaan. Daarbij geloven wij in aandacht. Aandacht voor onze klant en het project, maar zeker ook voor onze collega’s die hierin leider zijn van het succes. Al die aandacht komt samen in de functie Regiodirecteur.

We zijn blij en trots te kunnen melden dat we onze teams de afgelopen tijd hebben mogen uitbreiden met drie nieuwe regiodirecteuren. Op 1 april schoof Rick Evers na negen jaar ervaring binnen onze Groep als Projectleider door naar deze functie voor Regio Oost. Drie weken geleden heetten wij Rieuwert Scholten welkom als onze Regiodirecteur West. Rieuwert geeft hier leiding aan de vestigingen Aalsmeer en Koedooder in Blokker. Zijn voorgeschiedenis ligt in de weg- en waterbouw. Per 1 juli versterken we ons team in Apeldoorn met Thomas Isselman in de functie Regiodirecteur Midden. Thomas heeft ervaring opgebouwd in verschillende bouw(gerelateerde) functies in ontwerp, advies en aansturing.

De matches zijn gemaakt en we zijn meer dan tevreden. Zowel op inhoud als persoonlijkheid geloven we samen met deze drie mannen weer mooie stappen vooruit te kunnen maken. En dat is wat we doen. We bewegen vooruit; samen en ECHT. met aandacht.

Rick, Rieuwert en Thomas; heel veel plezier en succes gewenst samen met jullie teams!

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact