Werkzaamheden ivm coronavirus

Werkzaamheden ivm coronavirus

Onze werkzaamheden gaan op aangepaste en veilige wijze voorlopig door

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Vanuit het RIVM mogen onze werkzaamheden voorlopig door blijven gaan. We voelen dan ook de verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk klanten te blijven bedienen zolang het mogelijk en werkbaar is. Gelukkig vinden de meeste werkzaamheden plaats in de buitenlucht.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte middels een intern protocol hoe verspreiding van het coronavirus kan worden voorkomen en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws. De bezetting op kantoor is zoveel mogelijk afgeschaald.

Vestigingen
Bezoek aan de vestigingen is uitgesteld tot 6 April, tenzij strikt noodzakelijk en uitsluitend op afspraak.

We wensen iedereen sterkte en hopen onze dienstverlening weer snel, persoonlijk en als vanouds te mogen invullen! We doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te blijven bedienen en vragen om begrip indien Takkenkamp niet die service kan bieden die men van ons gewend is.

Bij vragen neem vooral contact met ons op!

Takkenkamp Groep

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact