VCA** en ISO 9001:2015

VCA** en ISO 9001:2015

Certificeringen verlengd!

De meeste bedrijven geven aan kwaliteit te leveren en dit op een veilige wijze uit te voeren; ook Takkenkamp Groep. Kwaliteit en veiligheid moeten door iedereen in de organisatie gedragen worden, anders is dit een onhaalbare taak. Bij Takkenkamp Groep zorgen Robbert Mellendijk en René Flokstra er samen voor dat alle collega’s dagelijks invulling geven aan deze waarden. 

Naast een groot aantal eigen tools om dit streven in te vullen en te borgen, zijn er natuurlijk de jaarlijkse momenten waarin dit door een onafhankelijke partij getoetst wordt. Afgelopen twee weken werden onze VCA** en ISO 9001:2015 door SKG-IKOB getoetst. Met dank aan iedereen mogen we melden dat we geen tekortkomingen hebben en beide certificeringen zonder voorbehoud verlengd worden. Daar zijn we trots op!

Het is heel waardevol van de auditor te vernemen dat ondanks dat de organisatie blijft groeien, er goed aandacht blijft voor het borgen van de processen en het beheersbaar houden van de systemen. Door het professionaliseren van onze technische dienst is het keurings- en onderhoudsproces feitelijk waterdicht. De implementatie van onze vakopleiding maakt, wat de auditor betreft, de proces-cirkel rond. Fijn als dat wat je bedenkt ten uitvoer komt en ook nog als kloppend en goed bestempeld wordt!

 

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact