Audits ISO/VCA en Veiligheidsladder succesvol afgerond

Audits ISO/VCA en Veiligheidsladder succesvol afgerond

In oktober en november zijn vanuit SKG IKOB twee audits uitgevoerd. Zowel de Veiligheidsladder (SCL) en de combi-audit voor de ISO 9001:2015 en VCA** hebben plaatsgevonden. Met trots kunnen we melden dat we voor beide audits een positief resultaat hebben gehaald. Dat wil zeggen dat we voor de veiligheidsladder op trede 3 blijven staan en dat onze ISO 9001:2015 en VCA** certificering weer verlengd worden.

Bij beide audits viel het de auditors op dat er veel inspanningen geleverd zijn op het samenvoegen van de verschillende BV’s onder de noemer Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers. Positief om te zien is dat steeds meer medewerkers en processen aansluiten op het gedachtegoed van het combineren van onze verschillende disciplines. Hierdoor ontstaat meer samenwerking en uitwisseling van informatie. Door deze uitwisseling is het goed te zien dat op vrijwel elke vestiging dezelfde werkwijze gehanteerd wordt en hierin steeds meer overeenstemming bereikt wordt.  Naast de positieve punten, zijn er ook een aantal verbeterpunten geformuleerd.

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact