Open huis Apeldoorn, regio Midden

Open huis Apeldoorn, regio Midden

OFFICIËLE OPENING EN OPEN HUIS

Veel belangstelling en enthousiasme

In januari 2022 verhuisden wij naar een mooie nieuwe locatie aan Wilmersdorf 2 in Apeldoorn. Op vrijdag 30 september 2022 stonden wij stil bij deze mooie stap. We zijn namelijk ECHT. trots op deze nieuwe plek, de mensen die er werken en het werk dat we doen. Met al die handen, hoofden, machines en producten leveren we elke dag toch maar een mooie bijdrage aan de verduurzaming van Nederland.

Naast de officiële opening door de loco-burgemeester van Apeldoorn, de heer Jeroen Joon, hielden we in de ochtend Open Huis voor onze klanten, relaties en buren. ’s Middags waren onze collega’s, familieleden en potentiële nieuwe medewerkers welkom. Met veel belangstelling werden de rondleidingen gevolgd en de demonstraties en innovaties van onszelf en van onze partners bekeken. Wij kijken terug op een mooie en waardevolle dag en danken iedereen voor hun aanwezigheid en interesse in onze locatie en onze diensten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact